Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Detská hrazdička s doplnkami Kenny. Najlepšia hrazdička pre bábätko. Originálna Kenny hrazdička aj s doplnkami na zavesenie hračiek pre stimuláciu dieťaťa. Hrazdička patrí medzi najdôležitejšie a najzmysluplnejšie didaktické pomôcky podporujúce správny vývoj detí od narodenia do jedného roka. Nadčasová hrazdička vyvinutá poprednými odborníkmi na psychomotorický vývoj dieťaťa pod vedením Evy Kiedroňovej je považovaná za ferrari medzi hrazdičkami.
Balenie obsahuje konštrukciu hrazdičky vrátane 7 ks závesných pomôcok.
- 7 drevených doplnkov k drevenej hrazdičke a to:
- čiernobiela ovečka so zvončekom
- malá hrazdička s guličkami
- malá rybička, lodička
- gombíky
- červené jabĺčko, kvietočky- žlté slniečko, lietadielko, mráčik
- samostatný gombík s gumičkou (na zavesenie ľubovoľnej hračky, overball).
Všetok materiál aj farby oboch spoločností sú testované a spĺňajú najvyššie požiadavky kvality i bezpečnosti. Táto nadčasová hrazdička slúži deťom od 0-8 mesiacov na podporu komplexného psychomotorického vývoja.
Vďaka správnemu používaniu hrazdičky v jednotlivých obdobiach sa dieťa dokáže najskôr zastabilizovať na celom chrbte a tak získať ťažisko v centre tela, potom rozvinúť rovnováhu, orientačné schopnosti a koordináciu pohybov, následne rozvíjať hmat, jemnú motoriku i rozumový vývoj. Vďaka hrazdičke sa dojča naučí dvíhať končatiny nad telíčko, a tým centrovať kĺby do správneho postavenia a posilňovať dôležité posturálne svaly, otáčať sa na boky so zdvihnutím hlavičky od podložky a dotočiť sa do krížového vzpriamenia, čím posilní dôležité posturálne svaly, ktoré budú neskôr zodpovedné za správne vzpriamenie chrbtice i celého tela. Potom hrazdička poslúži k nácviku lezenia, šikmého sedu, stúpania i chôdze. Vďaka tomu dieťa získa dôležitý správny základ nielen pre kvalitne vzpriamenú chrbticu, ale aj pre dobré prospievanie i úspech na všetkých úrovniach ďalšieho vývoja, vzdelávania i vo všetkých oblastiach života. Akonáhle sa potom v rodine narodí ďalšie dieťa, hrazdička je vždy po ruke.
Balenie obsahuje konštrukciu hrazdičky vrátane 7 ks závesných pomôcok.
Rozmery výrobku: Dĺžka: 54 cm Výška: 44 cm Šírka: 14 cm.
Váha: 2,20 kg.
K montáži prosím použite skrutkovač (PZ 1).
Kvalita: Kenny Hrazdička má aktuálny certifikát o zdravotnej nezávadnosti a bezpečnosti hračky, ktorý vydal Technický a skúšobný ústav.
Certifikované výrobky sú v zhode so špecifikovanými normami a zodpovedajú STN EN 71, č.1-3 o nezávadnosti a bezpečnosti a Vyhláške MZ SR č.84 / 2001 Zb. Český produkt, vyrobený v ČR. Obrázkový návod na použitie stiahnete tu.

Kód45466
Značka
Eva Kiedroňová
Farba
Béžová
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Drevo
Doporučený vek
od narodenia