-35%
Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Detská postieľka 120x60 Tipi

- Hladké, leštené bukové drevo, ošetrené šetrnou a netoxickou farbou
- Navrhnutá bez malých častí alebo spojov, aby sa zabránilo riziku udusenia
- Podporuje rozvoj motorických zručností, rozpoznávanie farieb a zmyslov dieťaťa
- K dispozícii v elegantnej sivej alebo bielej farebnej variante
- Pohodlná a dokonale detská, naša postieľka TIPI je najpohodlnejším miestom pre vaše dieťa, kde sa môže uvoľniť, učiť sa a rozvíjať.
- TIPI bola navrhnutá tak, aby pritiahla pozornosť dieťaťa. Poveste na ňu farebné hračky, šnúrky alebo hudobné skrinky, aby sa rozvíjali jeho zrak - vaše dieťa si obľúbi interakciu s nimi, keď sa budú jemne hojiť.

Štúdie ukazujú, že zrak bábätiek sa výrazne rozvíja, keď dieťa môže sledovať farebné, pomaly sa pohybujúce predmety rôznych tvarov.
Vyrobené z pevného bukového dreva, táto postieľka je spoľahlivým spoločníkom pre dlhé, tiché spánky a prvé, vzrušujúce tance. Ploché stupne našich detských postieľok zaisťujú výrazný, moderný vzhľad. Táto zvýšená postieľka má 3 úrovne regulácie dna matraca.

Minimalistický dizajn a neutrálna farby nielen umožňujú tejto postieľke prispôsobiť sa každému štýlu detskej izby, ale aj otvárajú mnoho možností personalizácie, keď vaše dieťa vyrastie. Ozdobte rám jeho obľúbenými hračkami, šnúrkami a ďalšími prvkami, ktoré vytvoria pocit vlastného priestoru a zprijemnia vášmu bábätku čas strávený v posteli.

Vonkajšie rozmery: výška postele s rámom Tipi: 163 cm x šírka 127 cm x hĺbka 65 cm

Materiály a výroba:
Rebríky na posteľ sú ploché, natreté bielou alebo sivou farbou bezpečnou pre deti a dojčatá. Posteľ sa predáva s pevným dreveným rámom na matrac. Rám je vyrobený z tvrdého bukového dreva, brúsený a nelakovaný. Farebne sú natreté len vonkajšie koľajnice rámu, ktoré sú viditeľné pod matracom. Na zaistenie bezpečnosti a zdravia dieťaťa sa v posteli nepoužívajú žiadne poťahy, aby ich dieťa nemohlo prehltnúť.

Kód52149
Značka
.
Farba
Sivá
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
Bez sťahovacej bočnice