Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Detský obojstranný matrac New Baby COLORADO je dvojvrstvový matrac s rozmermi 120x60x10 cm a je vyrobený z najkvalitnejších materiálov s certifikátom ÖKO TEX. Každá strana matraca má inú tvrdosť a vlastnosti, vďaka čomu je matrac určený deťom rôzneho veku.
Jedna strana je vyrobená z peny T25, ktorá sa vyznačuje odolnosťou proti deformácii spôsobenej dlhodobým namáhaním, čím zaisťuje správnu polohu chrbtice dieťaťa počas spánku.
Druhá strana, vyrobená z pamäťovej peny VISCO sa vyznačuje vysokou bodovou pružnosťou. Pena pri kontakte s telesným teplom mäkne a pružne sa prispôsobuje anatómii ľudského tela. Vďaka tzv. Efektu pomalého vracania sa rovnomerne rozkladá tlak matraca na telíčko bábätka, čo má pozitívny vplyv na krvný obeh a zlepšuje kvalitu spánku. Priečne drážky zabezpečujú vynikajúcu cirkuláciu vzduchu.

Hlavné výhody polyuretánovej peny:
- elastická a odolná proti deformácii spôsobenej dlhodobým zaťažením a tým zaisťuje správnu polohu chrbtice počas spánku
- antialergická, nepohlcuje prach a bráni tvorbe plesní, húb a množeniu roztočov

Hlavné výhody pamäťovej peny VISCO:
- presné prispôsobenie sa tvaru tela a vytvorenie opory chrbtice v tej najideálnejšiej polohe
- efekt pomalého vracania sa rovnomerne rozkladá tlak matraca na telo dieťaťa

Snímateľný poťah je vyrobený z kvalitného materiálu s prímesou iónov striebra, ktoré rozptyľujú nahromadené elektrostatické náboje. Poťah prať pri teplote do 40°C, používať jemné pracie prostriedky. Nepoužívať chlór ani bielidlá. Sušiť odkvapkávaním v zavesenej polohe. Nežehliť.

Rozmery: 120x60x10 cm
Hmotnosť: 1,6 kg
Zloženie matraca: PUR pena T25 8 cm, pamäťová pena Visco 2 cm
Zloženie poťahu: 75% polyester, 3% ión striebra, 22% viskóza
Vyrobené v EU, spĺňa normu ÖKO TEX Standard 100

Kód43801
Značka
NEW BABY
Farba
Biela
Vhodné pre
Pre všetkých
Rozmer
120x60 cm
Zloženie
Pena
Využitie
Do postieľky
Hrúbka
6-10 cm