New Baby logo
-10%
Novinka
15,17 € (16,85 €)
Na sklade Doručíme 18. 6.

Popis produktu

Mäkký prebaľovací podložka pre bábätká New Baby je praktickým doplnkom do detskej izby, ktorý zabezpečí nielen pohodlie, ale aj vhodné hygienické podmienky a bezpečnosť pri prebaľovaní dieťaťa. S ohľadom na potreby rodičov a pohodlie bábätiek bol navrhnutý tak, aby spĺňal najvyššie štandardy kvality.
S rozmermi 49 × 70 cm ponúka tento prebaľovací pult dostatok priestoru pre bábätko počas každodenných rituálov prebaľovania. Tento výrobok je vhodný pre deti od narodenia do približne 12 mesiacov, pričom jeho maximálna hmotnosť je 11 kg, takže je ideálny pre väčšinu detí.
Mäkký prebaľovací podložka New Baby je vyrobený z najkvalitnejších materiálov a zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťa. Podložka neobsahuje ftaláty a iné škodlivé látky.
Prebaľovacia podložka sa dodáva v štyri návrhy variantoch, vďaka čomu ju môžete prispôsobiť usporiadaniu izby vášho dieťaťa a osobným preferenciám. Vďaka tomu prebaľovací pult plní nielen svoje praktické funkcie, ale aj esteticky zapadá do svojho okolia.
Mäkký prebaľovací podložka New Baby je nielen praktický, ale aj funkčný a bezpečný výrobok, ktorý uľahčuje každodennú starostlivosť o dieťa. Vďaka nemu je každé prebaľovanie jednoduchšie a pohodlnejšie pre dieťa aj rodičov.

Výrobky New Baby sú certifikované a spĺňajú európske normy

Kód56160
Značka
NEW BABY
Farba
Multicolor
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Zvieratká
Produktová rada New Baby
Standard

Dostupné aj v týchto farebných variantoch