2,95 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 15.5.

Popis produktu

Mäkké štetiny detskej zubnej kefky jemne odstraňujú zubný povlak, zatiaľ čo strúhadlo na druhej strane hlavice účinne čistí jazyk. Ergonomický tvar rukoväte a prísavka umožňujú pohodlné a príjemné používanie zubnej kefky. Kryt štetín je zdobený hlavami roztomilých a zábavných postavičiek. Každodenné čistenie zubov s detskou zubnou kefkou Chicco je skvelá zábava!"

Detská zubná kefka Chicco na mliečne zuby má mäkké štetiny s kónickým tvarom a mäkkými hrotmi, vďaka čomu je ideálna na kontakt so sklovinou a citlivými ďasnami vášho dieťaťa. Na druhej strane hlavice kefky je strúhadlo na jazyk, ktoré je vynikajúcim spôsobom, ako naučiť batoľatá, že sa musia starať aj o túto časť ústnej dutiny.

Detská zubná kefka na mliečne zuby Chicco má ergonomickú protišmykovú rukoväť, aby vaše dieťa mohlo kefku bezpečne a spoľahlivo držať v ruke.

Tvar detských zubných kefiek na mliečne zuby, ich veľkosť a výber materiálov použitých pri výrobe sú výsledkom úzkej spolupráce s odborníkmi z Chicco Baby Research Center.

.
Kódmr-x2-000194
Značka
CHICCO