Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Detská komoda s prebaľovacím pultom Thorin.
Vysokokvalitný prebaľovací pult Thorin poskytuje maximálne pohodlie pri používaní. Pri navrhovaní nášho nábytku sme sa snažili, aby bol pre rodičov čo najužitočnejší a vydržal dlhé roky. Komoda je navrhnutá tak, aby uľahčila starostlivosť o dieťa. Rodič bude dieťa prebaľovať niekoľkokrát alebo aj viackrát denne. Vďaka rozmerom našej komody sa však nebude musieť nadmerne zohýbať. Vyhne sa tak bolestiam chrbta.

Komoda s prebaľovacím pultom je ideálnou dvojicou pre rodičov od prvých dní života ich dieťaťa. Vďaka priestranným policiam budete mať všetky užitočné veci po ruke! Ponúka tiež viac úložného priestoru na oblečenie. Keď dieťa vyrastie, komoda je stále praktická - prebaľovací pult sa dá jednoducho odstrániť. Vznikne tak štýlový kus nábytku pre staršie dieťa.

Priestranná komoda s tromi policami pojme detské oblečenie a doplnky na starostlivosť o dieťa.
Jednoduchý a ľahký, ale pevný a stabilný kus nábytku s otvorenými policami je ideálny do detskej izby. Komoda má povrchovú úpravu z masívneho dubového dreva.
Komoda Thorin s prebaľovacím pultom je bezpečná a stabilná. Spája v sebe pohodlie pri používaní s vysokou funkčnosťou.
Každý kus nášho nábytku je vyrobený s najvyšším dôrazom na detail. Preto sme si istí, že vám ponúkame odolný a kvalitný výrobok. Ak však z nejakého dôvodu nesplní vaše očakávania, nebojte sa - pošlite ho späť a dostanete späť celú sumu.
Náš výrobok spĺňa európske normy a bezpečnostné štandardy. Nábytok bol vyrobený v Poľsku, v rodinnej firme ATB Meble.
Materiál: bukové drevo s prvkami z masívneho dubového dreva (na nohách alebo hranách nábytku).

Vonkajšie rozmery:

Komoda bez prebaľovacej jednotky: v. 86 cm, š. 80 cm, hl. 80 cm.
Prebaľovací pult: š 44 cm, d 70 cm.

Kód52236
Značka
.
Farba
Biela
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu