Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Detská postieľka 120x60 so zásuvkou a kolieskami DREAMY
- Pútavý dizajn detskej postieľky inšpirovaný indickou kultúrou. Vyrobená z bukového dreva v neutrálnych odtieňoch sivej alebo bielej farby.
- Podporuje vývoj vášho dieťaťa - nábytok má rám tipi. Môžete naň zavesiť plyšové medvedíky alebo detské kolotoče, ktoré vizuálne stimulujú vaše dieťa a rozvíjajú jeho motorické schopnosti.
- Organizácia a poriadok v izbe - náš nábytok vám pomôže udržať poriadok v izbe vášho dieťaťa. Dreamy má výsuvnú zásuvku na uloženie posteľnej bielizne, vankúšov, oblečenia alebo detských doplnkov.
- Mobilita a pohodlie - ak chcete postieľku premiestniť do inej miestnosti, nemusíte sa o to starať. Táto detská postieľka má 4 kolieska, takže nábytok môžete ľahko premiestniť na akékoľvek miesto v domácnosti.
- Bezpečnosť - bezpečnosť vášho dieťaťa je vždy našou najvyššou prioritou. Táto postieľka je vyrobená z vysokokvalitných materiálov v súlade s najprísnejšími európskymi normami kvality a bezpečnosti.

Vaše dieťa strávi v postieľke väčšinu prvých rokov svojho života. Preto ako rodič chcete nájsť bezpečnú a odolnú postieľku. Samozrejme, mala by tiež ladiť s interiérom detskej izby a domácnosti.
Našťastie pre vás máme postieľku, ktorá spĺňa všetky tieto kritériá. Naša postieľka z bukového dreva inšpirovaná štýlom teepee v okamihu premení detskú izbu na rozkošnú indiánsku dedinku.
Na rám postieľky môžete zavesiť detské kolotoče, bambuľky alebo medvedíky, aby sa vaše dieťa uvoľnilo a zároveň podporilo rozvoj svojich motorických schopností. Výskum ukazuje, že prvé mesiace života bábätka sú kľúčové, pokiaľ ide o rozvoj zmyslov. Správajte sa k svojmu bábätku maximálne citlivo a umožnite mu, aby si užívalo pozorovanie rôznych tvarov, textúr a farieb.
Celý rám je vyrobený z prírodného bukového dreva. Zásuvka v spodnej časti postieľky ponúka dostatok priestoru na uloženie posteľnej bielizne, oblečenia, hračiek, vankúšov alebo doplnkov vášho dieťaťa.
Postieľka má aj 4 kolieska, ktoré sa dajú zaistiť, aby sa postieľka nepohybovala. Vďaka neutrálnemu farebnému prevedeniu je táto postieľka vhodná pre chlapcov aj dievčatá.

Ešte stále nie ste rozhodnutí?
Tu sú ďalšie dôvody, prečo si vybrať postieľku Dreamy:
- Rozmery: 163 cm (výška) x 127 cm (šírka) x 65 cm (hĺbka)
- Jednoduchá montáž a zrozumiteľný návod so všetkými potrebnými komponentmi
- Vyrobené z odolných materiálov
- Doplní existujúci moderný alebo rustikálny interiér
- Ideálny darček pre nových rodičov na Vianoce, narodeniny alebo detskú oslavu.
- Postieľka má tri úrovne výšky matraca a tri výsuvné tyče, takže ju môžete používať dlhé roky!

Kód52216
Značka
.
Farba
Sivá
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
So zásuvkou