Produkt už nie je dostupný

Popis produktu

Tommee Tippee Superstar hrnček so slamkou 300 ml,6m+ žltý

Prechod z pitia z fľaše na pitie z hrnčeka môže byť nepríjemný. Naše ľahko použiteľné hrnčeky umožňujú vášmu dieťaťu rozvíjať zručnosti v pití pre dospelých bez neporiadku. Vyvážená slamka umožňuje dieťaťu piť zo všetkých uhlov a ľahko uchopiteľné rukoväte sú ideálne pre malé rúčky.

Navrhnuté pre deti od 6 mesiacov

Slané poháre sú skvelou alternatívou k iným pohárom a mäkká slamka pomáha rozvíjať zručnosti pri pití. Mäkká silikónová slamka naozaj uľahčuje pitie a nevyžaduje, aby dieťa pohár príliš nakláňalo. Vyvážená slamka umožňuje dieťaťu piť zo všetkých uhlov a ľahko uchopiteľné rukoväte sú ideálne pre malé rúčky. Tento hrnček so slamkou podporuje pitie, ktoré podporuje zdravý vývoj ústnej dutiny, čeľuste a zubov (Schválila Nadácia pre ústne zdravie).


Vybavený jedinečnou technológiou INTELLIVALVE™ proti vytekaniu, ktorá zaisťuje, že hrnček je úplne odolný proti vytekaniu, pretože odoláva vnútornému tlaku, čo znamená, že nevyteká, ani keď ho otočíte hore dnom alebo ním zatrasiete. Náš nezvyčajný ventil zároveň utesňuje a reguluje prietok tekutiny, aby sa zabránilo úniku a zabezpečilo sa jednoduché pitie.


V čase, keď je hygiena pre každého mimoriadne dôležitá, majú naše hrnčeky na pitie ďalšiu vrstvu ochrany, pretože výsuvná slamka je vyrobená antibakteriálnou technológiou.

BACSHIELD™ je široko používaná technológia iónov striebra, ktorá poskytuje výrobku antibakteriálnu ochranu a nemá žiadne škodlivé účinky. Funguje tak, že zabraňuje rastu nežiaducich mikroorganizmov, ktoré môžu spôsobiť degradáciu výrobku, zmenu farby, zafarbenie alebo zápach. Dosahuje sa to vďaka iónom striebra primiešaným do materiálu na slamke*, ktoré zabraňujú množeniu mikróbov.
Všetky naše výrobky neobsahujú BPA, BPS, PVC, ftaláty a nitrozamín.

Kódmr-x2-000426
Značka
TOMMEE TIPPEE