309,71 € (364,37 €)
Na sklade Doručíme zajtra

Popis produktu

Detská postieľka z masívneho dreva Principal bola vytvorená s ohľadom na rodičov, ktorí chcú pre svoje dieťa zabezpečiť najvyššiu úroveň bezpečnosti a zároveň oceniť premyslený dizajn a funkčnosť. Postieľku sme vyrobili z masívneho dreva, vďaka čomu je pevná a neuveriteľne odolná. Univerzálny dizajn zaručuje, že postieľka je vhodná pre chlapcov aj dievčatá.

Postieľka je k dispozícii v univerzálnej veľkosti 140 × 70 cm. Výrobok je ideálnou voľbou pre novorodencov a dojčatá, ako aj staršie deti, dokonca aj tie v predškolskom veku. Vďaka možnosti nastavenia polohy matraca a možnosti odstránenia časti roštov môžete novorodeneckú postieľku rýchlo a jednoducho premeniť na posteľ pre dieťa. Znížením matraca a odstránením predných tyčí možno postieľku používať ako pohodlnú pohovku.

Spolu s postieľkou získate pohodlný 8 cm hrubý matrac, ktorý možno upevniť v dvoch rôznych výškach. Matrac bol ideálne prispôsobený tvaru postele, čo zaručuje najvyššie pohodlie pri spánku a sedení.

Moderná a elegantná detská izba je jedným z najobľúbenejších trendov posledných rokov. Naša drevená detská postieľka dokonale zapadá do tejto módnej vlny. Vďaka jednoduchej, elegantnej konštrukcii z lakovaného dreva a prírodného borovicového dreva (nohy) je nábytok skvelým doplnkom do klasického štýlu interiéru, ako aj do detskej izby v škandinávskom štýle. Detská postieľka je k dispozícii v čiernej a bielej farbe.

Hlavné vlastnosti detskej postieľky:
- Naša detská postieľka 2v1 bola vyrobená v súlade s bezpečnostnými normami EN pre detské výrobky. Je preto pre vaše dieťa plne bezpečná.
Výrobok je ručne maľovaný farbami na vodnej báze, vďaka čomu je úplne bezpečný pre bábätká, deti aj dospelých.
- Postieľka je vybavená výsuvnými tyčami, ktoré poskytujú rôzne funkcie - od postieľky pre novorodencov cez posteľ pre batoľatá až po pohodlnú pohovku.
- Výrobok umožňuje umiestnenie matraca v dvoch rôznych výškových úrovniach. Horná úroveň je vhodná pre novorodencov a dojčatá. Spodná úroveň je ideálnou voľbou pre batoľatá - ako doplnok k posteli alebo pohovke.
- Pri výbere našej postele pre deti získate aj pohodlný matrac optimálnej hrúbky. Nemusíte teda matrac hľadať sami - od nás dostanete kompletnú súpravu.
- Každý detail konštrukcie postele sme navrhli s ohľadom na bezpečnosť detí. Zaoblené rohy znižujú možnosť poranenia a špeciálne zabezpečenie zábrany na vonkajšej strane zabraňuje novorodencom v posteli otvoriť zábranu.
- Posteľ Principal sa ideálne hodí ako súčasť premyslenej detskej izby. Estetický dizajn a ľahká konštrukcia na borovicových nožičkách zaručujú, že nábytok bude skvele vyzerať aj v spálni alebo obývačke rodičov.

Špecifikácie:
Vnútorné rozmery: 140 × 70 cm
vonkajšie rozmery: 144 × 74 cm
výška: 90 cm
hrúbka matraca: 8 cm

Kód52188
Značka
.
Farba
Biela
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
Luxusný

Dostupné aj v týchto farebných variantoch