350,20 €
Na dodanie do 30 dní Doručíme 31.5.

Popis produktu

Luxusná detská postieľka Grand je dokonalou kombináciou bezpečnosti, štýlu a funkčnosti. Je vyrobená z bukového dreva a brezovej preglejky, vďaka čomu je odolná a poskytuje maximálne pohodlie pre vaše dieťa. Konštrukcia so 6 nohami zaisťuje stabilitu a bezpečnosť. Okrem toho možno postieľku premeniť na rozkladacie lôžko pre už väčšie dieťa, čo z nej robí multifunkčný a úsporný kus nábytku.

Detská postieľka je nielen funkčná, ale aj štýlová, vďaka oblým tvarom a elegantnému dizajnu sa bude vynímať v každej miestnosti. Je k dispozícii v bielej, transparentnej a čiernej farbe. Keď vaše dieťa začne rásť, postieľku možno premeniť na pohovku, takže ju môžete naďalej používať ako funkčný kus nábytku v detskej izbe. Prestavba detskej postieľky na pohovku je jednoduchá a nevyžaduje žiadne náradie, čo vám umožní rýchlo a jednoducho prispôsobiť nábytok vašim potrebám. Naša detská postieľka je vyrobená v súlade s bezpečnostnými normami EN pre detské výrobky, takže je pre vaše dieťa úplne bezpečná.

Spolu s postieľkou dostanete pohodlný matrac s hrúbkou 8 cm. Matrac sme dokonale prispôsobili tvaru postele, čím sme zabezpečili najvyššie pohodlie pri spánku a sedení.

Materiály a spracovanie:
- Detská postieľka je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je vhodný na použitie v domácnosti.
- Detská postieľka je vyrobená z kvalitného bukového dreva a brezovej preglejky
- Je povrchovo upravená lakom na vodnej báze, ktorý je bezpečný pre deti
- Dosky sú hladké a brúsené, a preto nepredstavujú pre vaše dieťa žiadne nebezpečenstvo

Vonkajšie rozmery:
Dĺžka: 144 cm
šírka: 74 cm
výška: 91 cm
Hrúbka matraca: 8 cm

Kód53712
Značka
.
Farba
Čierna
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
Luxusný

Dostupné aj v týchto farebných variantoch