221,26 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 15.5.

Popis produktu

Viga predstavuje nádhernú drevenú učebnú pomôcku v podobe náučnej tabule - húsenice.
Môže sa s jednou hračkou hrať viacero detí súčasne? Áno, ak siahneme po Viga Toys Caterpillar - nástenná náučná tabuľa - húsenica. Ide o zaujímavú multifunkčnú vzdelávaciu závesnú hračku pre deti od 18 mesiacov. Skladá sa z 5 sekcií a je vyrobený vo forme priateľskej húsenice.
Prvá časť obsahuje kovovú slučku, na ktorej sú umiestnené drevené korálky, ktoré môže dieťa prstami ľubovoľne posúvať po bludisku, ďalšia časť obsahuje farebné okienka so zámkami, za ktorými sú rôzne hmatové plochy. Ďalší tiež nainštaloval veľa hračiek, ktoré sa dajú otáčať:
- dráhové preteky,
- kruhy so vzormi,
- kruh s farebnými guličkami vo vnútri,
- koliesko na miešanie farieb.
Hračka poskytuje deťom veľa zaujímavých predmetov na objavovanie. S tabuľou s obrázkom húsenice sa môže hrať niekoľko detí súčasne. Vďaka obrovskému množstvu hmatových a vizuálnych podnetov urýchľuje nástenný biziboard vývoj detí.
Deti si nielen precvičia prsty, ale rozvíjajú aj logické myslenie, posilňujú sústredenie, zdokonaľujú svoje manuálne zručnosti, rozvíjajú zvedavosť a učia sa riešiť vzťahy príčin a následkov.
Vzdelávací panel je vhodný pre Montessori rozvoj.
Táto ideálna „tréningová“ súprava sa vám bude hodiť ako učebná pomôcka v domácnosti, škôlke, škole, na ihrisku a v rozvojových centrách; obsahuje veľa užitočných materiálov pre detské kolektívy.
Náučná tabuľa - húsenica bude skvelou dekoráciou do detskej izby, najmä keď v poličkách nie je miesto na hračky.
Hračka sa montuje na stenu, prispôsobuje sa výške dieťaťa.
Drevená doska zabaví veľa detí... pri hre sa deti naučia fungovať v skupine a komunikovať s rovesníkmi.

Každý prvok vzdelávacej húsenice je drevené koleso s priemerom 440 mm, ktoré obsahuje rôzne atrakcie:
Po prvé: hlava našej húsenice je jediným prvkom v oranžovej farbe a navyše má vyčnievajúce žlté čelá. Dole je červený nos a pár čiernobielych očí namontované na kovovej tyči. Okrem estetickej hodnoty má tento panel motorovú slučku s 8 guľôčkami rôznych tvarov a farieb, ktorá je tvárou húsenice. Korálky sa dajú posúvať - ??pomôžu vám naučiť sa počítanie do 10, sčítanie a odčítanie.

Ďalší segment tela húsenice tvoria 4 otočné kolesá. Na číslo 3 bol namaľovaný „hypnotizujúci“ vzor. V závislosti od rýchlosti otáčania kolieska uvidí dieťa úžasné vizuálne efekty. Štvrté otočné koliesko sa od ostatných líši tým, že na jeho povrchu je priehľadný plexi kryt. Vo vnútri sú farebné loptičky rozdelené do 6 sád.

Tretí a centrálny panel nie je nič iné ako učenie farieb. Na okrúhlej drevenej doske sú 4 výrezy. Vo vnútri bolo inštalované farebné sklo v základných farbách: modrá, červená a žltá. Hlavným cieľom je tu naučiť sa, aké farby vznikajú zmiešaním týchto 3 základných farieb. Pod ním je farebná paleta 6 farieb. Silne sa tu stimuluje zrak dieťaťa.

Štvrtý panel - na bruchu húsenice je 5 dverí, ktoré sa zatvárajú a otvárajú rôznymi technikami. Úlohou dieťaťa bude nájsť spôsob, ako dvere otvoriť, no tým zábava nekončí. Po ich otvorení nájde váš drobček 5 rôznych materiálov, každý s inou štruktúrou a povrchovou štruktúrou. Ide o tieto materiály: EVA, suchý zips, zrkadlo, plsť a vlnitá lepenka. Doska pomáha deťom naučiť sa, ako naša pokožka reaguje a určuje rôzne textúry.

Atrakciou na poslednom prstenci drevenej dosky je bludisko s 5 farebnými prevodmi. Kolesá je možné ľubovoľne prestavovať, aby ste našli nové možnosti usporiadania. Dieťa pohybuje ozubenými kolesami, pozorovanie fungovania prevodových mechanizmov prináša dieťaťu veľa zábavy a uspokojenia. Otočením jedného môžete uviesť do pohybu ostatné, samozrejme, všetko závisí od aranžmánu, ktoré si batoľa vyberie.

Sada obsahuje:
- 5 kruhových drevených vzdelávacích panelov s priemerom 440 mm.
- Montážna sada pozostávajúca z 22 kolíkov a 22 skrutiek.

Celý je vyrobený z lakovaného dreva a natretý farbami, ktoré uspokoja každého užívateľa a prinesú veľa zábavy.
S viac ako 20-ročnými skúsenosťami vie Viga vyrábať hračky najvyššej kvality. Našou prioritou je bezpečnosť a kvalita produktov, ktoré ponúkame, a preto dbáme na to, aby farby, ktorými natierame naše hračky, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).
Hračka je určená pre deti staršie ako 18 miliónov rokov.

Rozmery produktu:
dĺžka: 839 mm x výška: 120 mm x šírka: 1850 mm
Hmotnosť: 10,00 kg

Veľkosť balenia:
dĺžka: 445 mm x výška: 445 mm x šírka: 30 mm

Kód55577
Značka
Viga
Farba
Multicolor
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Drevo
Doporučený vek
od 3 rokov