5,17 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 15.5.

Popis produktu

Jednorazové prsné vložky so želírujúcou látkou 30 kusov

Jednorazové prsné vložky Medela poskytujú pohodlie, diskrétnosť a pocit sucha za každých okolností. Vložky sa vyznačujú vysokou absorpčnou schopnosťou, poskytujú ochranu a bezpečnosť počas dňa aj v noci. Výrobok je vyrobený z mäkkého materiálu, vďaka ktorému sa pohodlne nosí, s dvoma kusmi lepiacej pásky, ktoré účinne udržujú vložku na mieste. Ďalšou výhodou vložiek je tvarovaný tvar, vďaka ktorému sú mimoriadne diskrétne, správne sedia a zostávajú neviditeľné pod oblečením. Každá vložka je samostatne zabalená pre úplné pohodlie.

Jednorazové prsné vložky Medela vám pomôžu zostať v suchu po celý deň. Sú vysoko absorpčné a zaručujú ochranu pred únikom vo dne aj v noci.

Jednorazové prsné vložky Medela vám zabezpečia pocit sucha počas celého dňa. Sú pohodlné a zostávajú diskrétne skryté pod oblečením. Keďže sú vložky samostatne balené, môžete si ich ľahko vziať so sebou, keď idete na nákup alebo do práce. Vložky sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý zaisťuje pocit sucha. Vďaka mäkkému materiálu sa pohodlne nosia a dva kusy lepiacej pásky držia vložku na mieste. Profilovaný tvar zabezpečuje, že vložka zostane neviditeľná pod oblečením a správne sedí. Pre úplné pohodlie sú prsné vložky balené samostatne.

  • Balenie 30 kusov
  • Veľmi savé,
  • Mäkký materiál,
  • Diskrétne a pohodlné - poskytujú pocit istoty a ochrany,
  • Balené samostatne
 
.
Kódmr-x2-001339
Značka
Medela