7,70 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 10.5.

Popis produktu

Fľaše na materské mlieko značky Medela sú dokonalou pomôckou pri dojčení. Fľaše na materské mlieko Medela možno používať s odsávačkami materského mlieka Medela a systémom Calma, čo umožňuje odsávať, uchovávať a podávať materské mlieko pomocou tej istej fľaše. A to zase znamená, že ani kvapka vzácneho materského mlieka nepríde nazmar a vy budete mať menej práce s umývaním.

VÝHODNÉ SKLADOVANIE VYDÁVANÉHO DOJČIVA

Mnoho matiek chce mať po ruke náhradné fľaše na dojčenie, aby zvládli prebytok aj dočasný nedostatok materského mlieka. Fľaše na materské mlieko Medela boli vyvinuté na bezpečné a dlhodobé skladovanie materského mlieka. Teraz si môžete odsávať materské mlieko priamo do fľaše, v ktorej ho budete skladovať a ktorou budete kŕmiť svoje dieťa. Fľaše sú vyrobené z bezpečného plastového materiálu, ktorý umožňuje zachovať prospešné vlastnosti materského mlieka, ako aj jeho bezpečné skladovanie v chladničke alebo mrazničke. Farebne označená stupnica v unciach a mililitroch uľahčuje určenie presného množstva odsatého mlieka. Fľaše sú vybavené uzávermi, ktoré zabraňujú úniku mlieka počas skladovania v chladničke alebo mrazničke alebo počas prepravy na cestách.

Medela Fľaše na materské mlieko Matka čerpá mlieko
Výhody fliaš na odsávanie materského mlieka MEDELA

Nerozbitné fľaše Medela sú dostupné v dvoch rôznych veľkostiach: 150 ml v balení po jednom alebo troch kusoch, 250 ml v balení po jednom alebo dvoch kusoch. Tieto fľaše možno používať so všetkými odsávačkami materského mlieka a cumlíkmi Medela.

Fľaše na materské mlieko sú vyrobené z materiálov bez BPA, možno ich umývať v umývačke riadu a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

  • Nepreteká - jedna fľaša na odsávanie, skladovanie,
Kódmr-x2-000086
Značka
MEDELA