6,58 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 9.5.

Popis produktu

Koncept radu fliaš Natural Feeling je založený na 3 typoch vymeniteľných cumlíkov, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili aktuálnemu štádiu vývoja ústnej dutiny a meniacemu sa spôsobu sania dieťaťa, od jednoduchého tzv. stláčania až po správne, intenzívne sanie. Cumlíky Natural Feeling sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili týmto zmenám a poskytovali maximálny komfort pre dieťa a pohodlie pre mamičku alebo otecka počas kŕmenia. 3 základné tvary silikónových cumlíkov sú prispôsobené meniacemu sa spôsobu satia dieťaťa, k dispozícii sú v niekoľkých prietokoch normálny, stredný, rýchly, trojprietokový a vhodný na kŕmenie kašou. Všetky typy cumlíkov možno používať s fľašou s ľubovoľným objemom.
Dojčenské cumlíky s prirodzeným pocitom:
- diagonálne zaoblené (0-2m) určené na široké prisatie, uľahčujú správnu polohu krku dieťaťa a zostávajú naplnené mliekom, aby sa zabránilo prehĺtaniu vzduchu;
- rovné zaoblené (4-6m) stále na široké prisatie, ale umožňujú dieťaťu viac sa pohybovať počas kŕmenia;
- rovné predĺžené (6+) zaoblená základňa a vhodná dĺžka uľahčuje úzke prisatie a podporuje sacie pohyby.
Každý z 5 typov cumlíkov má 2 antikolikové ventily, ktoré znižujú riziko koliky a pomáhajú dieťaťu v pokoji sa najesť; ohýbače, ktoré zabezpečujú predĺženie a pružnosť cumlíka; vnútorné vertikálne drážky, ktoré zabraňujú úplnému stlačeniu cumlíka.

Kódmr-x2-000129
Značka
CHICCO