97,10 € (149,39 €)
Na sklade Doručíme pozajtra

Popis produktu

Masívna detská kolíska Basic je vyrobená z bukového a hrabového dreva a je vhodná do chlapčenských aj dievčenských izieb. Pohodlné priečky umiestnené na každej strane a malé rozmery umožňujú umiestniť kolísku na ľubovoľné miesto a zároveň mať blízky kontakt s dieťaťom.

Náš výrobok sa vyznačuje:
FUNKCIA HOJDANIA - kolíska je skvelým riešením pre malé deti, ktoré sa rady hojdajú. Tento pohyb má na dieťa upokojujúci účinok, zmierňuje plač a úzkosť dieťaťa - dodáva mu pocit bezpečia. Túto funkciu však nemusíte využívať vždy. Jedna zo strán kolísky je vybavená funkciou uzamykania. Tá vám umožní stabilizovať kolísku počas spánku vášho dieťaťa. Ide o ideálny kus nábytku kombinujúci detskú postieľku aj kolísku.

VYSOKÁ KVALITA - Náš výrobok je vyrobený z kvalitnej 18 mm laminovanej dosky. Nábytok je odolný, odolný voči nárazom a poškriabaniu. Biele rebríky sú vyrobené z hrabového dreva a natreté bielou farbou. Výrobok, ktorý používame, je bezpečný pre deti a farba neobsahuje žiadne škodlivé zložky. Spodná časť kolísky je vyrobená z bukového dreva - je hladká a nelakovaná.

JE MOBILNÁ - Detské kolísky sú zvyčajne o niečo užšie a kratšie ako bežné postieľky. Vďaka tomu zaberajú oveľa menej miesta a ľahšie sa zmestia do spálne rodičov. Náš výrobok má tiež kolieska, vďaka ktorým sa veľmi pohodlne presúva po byte.

CELKOVÝ DIZAJN - Najdôležitejšie je, aby bola detská postieľka bezpečná, ale dôležité je aj to, aby mala originálny dizajn. Náš výrobok našťastie spĺňa obe požiadavky! Kolíska bola navrhnutá do chlapčenskej aj dievčenskej izby. Vďaka svojmu minimalistickému a elegantnému dizajnu a bielej farbe sa náš výrobok dokonale hodí do všetkých detských izieb. Navyše tento typ nábytku opticky zväčší a rozjasní miestnosť.

ZÁRUKA SPOKOJNOSTI - Každý kus nábytku je vyrobený s maximálnym dôrazom na detail. Preto sme si istí, že vám ponúkame odolný a kvalitný výrobok. Ak však z nejakého dôvodu nie je taký, ako ste očakávali, nezúfajte. Vráťte ho a dostanete späť celú sumu.

Vonkajšie rozmery: dĺžka: 108 cm, šírka: 54 cm, výška: 83,5 cm
Vnútorné rozmery: dĺžka: 90 cm, šírka: 40 cm

Materiály a spracovanie:
Celé boky kolísky sú vyrobené z laminovanej dosky s hrúbkou 18 mm. Kolíska je vybavená pohodlnými kolieskami s brzdou na pohyb. Jedna zo strán kolísky je vybavená hojdacím blokom na stabilizáciu kolísky počas spánku. Biele rebríky sú drevené a následne natreté bielou farbou, bezpečné pre deti. Drevené farebné rebríky sú vyrobené z hrabového dreva a nie sú natreté. Dno je vyrobené z bukového dreva, je hladké, brúsené a nie je ošetrené žiadnym lakom.

Kód51639
Značka
.
Farba
Biela
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
Bez sťahovacej bočnice