328,34 €
Na sklade Doručíme 30. 4.

Popis produktu

Komoda a prebaľovací pult NORDIK s prvkami z jaseňového dreva je nábytok navrhnutý s ohľadom na deti a rodičov. Je to funkčný nábytok, ktorý spája praktické riešenia a moderný dizajn.
Komoda je vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky, zatiaľ čo jedna z predných dosiek zásuvky, prvky prebaľovacieho pultu a nohy sú vyrobené z jaseňového dreva, ktoré jej dodáva charakteristický vzhľad a zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči poškodeniu.
Komoda má 3 zásuvky a 3 otvorené police, ktoré poskytujú dostatok priestoru na uloženie vecí potrebných počas starostlivosti o dieťa, ako sú plienky, kozmetika alebo oblečenie. Prebaľovací pult s okrúhlymi drevenými hornými lištami umožňuje rodičom pohodlne a bezpečne prebaľovať dieťa. Prebaľovací pult možno demontovať, keď z neho dieťa vyrastie. Prebaľovací pult je možné umiestniť na ľavú alebo pravú stranu podľa uváženia rodiča. Je vyrobený v súlade s európskymi normami a bezpečnostnými predpismi.
Keď dieťa vyrastie, prebaľovací pult sa dá ľahko demontovať, pričom na komode nezostanú žiadne stopy. Vďaka tomu bude nábytok slúžiť dlhé roky.

Vonkajšie rozmery:
Komoda s prebaľovacím pultom:
Dĺžka: 102 cm
šírka: 76,5 cm
výška: 102,5 cm

Komoda bez prebaľovacieho pultu:
dĺžka: 102 cm
šírka: 41,5 cm
výška: 94,5 cm

Rozmery zásuviek:
šírka: 68 cm
hĺbka: 32,5 cm
výška: 18 cm

Materiál a dizajn:
Nízke 18 mm hrubé nohy komody tvoria stabilnú základňu z jaseňového dreva. Všetky drevené prvky sú ošetrené bezfarebným lakom, ktorý je bezpečný pre deti. Ostatné časti komody na šikmých nohách sú vyrobené z bielej laminovanej dosky s hrúbkou 18 mm - ľahko sa čistí. Zásuvky majú guľôčkové výsuvy s tichým zatváraním - tlakové ovládanie. Transparentná farba laku zdôrazňuje bohatosť farieb dreva a zvýrazňuje jeho kresbu.

Kód52119
Značka
.
Farba
Biela
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Kolekce
Nordic

Ďalšie produkty z kolekcie Nordic