485,56 €
Na sklade Doručíme 30. 4.

Popis produktu

Detská rastúca postieľka 7v1 je praktická, elegantná a odolná. Vydrží dlhé roky - vášmu dieťaťu poslúži od narodenia až do jeho 10 rokov alebo aj dlhšie. Bola vyrobená zo starostlivo vybraných materiálov a zaručuje bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa. Je vyrobená z bukového dreva. Detská rastúca postieľka 7v1 sa stane hlavnou ozdobou interiéru a funkčným zariadením. Zabezpečí vášmu dieťaťu pokojný a bezpečný spánok.
Postieľka je natretá ekologickou farbou na vodnej báze, ktorá spĺňa európsku normu EN 71-3.
Prvé mesiace života dieťaťa
Krátko po narodení vášho dieťaťa bude malá postieľka skvelým riešením. V tejto konfigurácii je postieľka malá, takže bude fungovať aj v interiéroch s malým priestorom. Postieľku možno používať aj s prebaľovacím pultom, čo vám výrazne uľahčí prebaľovanie a starostlivosť o bábätko.
Dieťa vo veku 0-36 rokov
Čím je vaše dieťa staršie, tým chce byť samostatnejšie. Detská postieľka nemusí byť len miestom na spanie. Po znížení podlahy sa zmení na ohrádku. Absencia rohov umožňuje dieťaťu naučiť sa voľne vstávať a liezť.
Dieťa staršie ako 3 roky
Detská rastúca postieľka 7v1 dobre poslúži aj ako miesto na učenie alebo hranie. Vytvorte s ňou pohodlnú súpravu stôl + dve stoličky. Výška sedacích vankúšov a dosky stola je nastaviteľná, čo vám umožní pripraviť dokonalý priestor na hranie. Ak však vaše dieťa chce stále spať vo svojej obľúbenej postieľke, odporúčame vám zakúpiť nadstavbu postieľky 7v1. V tejto konfigurácii s vami tento kus nábytku zostane až do 10 rokov veku vášho dieťaťa.
Oválny nadstavec na detskú postieľku 7v1 sa bude v priebehu rokov meniť spolu s vaším dieťaťom a prispôsobovať sa jeho potrebám.

Technické informácie:
Malá oválna postieľka: V 81 cm, Š 78 cm, H 78 cm.
V 81 cm, Š 78 cm, D 128,5 cm.
Prebaľovací pult: V 81 cm, Š 50 cm, D 78 cm.
Päťstupňové nastavenie výšky podlahy: 12 cm, 24 cm, 35 cm, 47 cm a 55 cm.
Trojdielny matrac s bavlneným poťahom. Poťahy možno prať pri 30 stupňoch Celzia.

Kód54825
Značka
Waldin
Farba
Sivá
Vhodné pre
Pre všetkých
Motív
Bez motívu
Materiál
Drevo
Typ
Luxusný
Kolekce
Postýlka 7v1

Dostupné aj v týchto farebných variantoch

Ďalšie produkty z kolekcie Postýlka 7v1