27,98 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 5.4.

Popis produktu

Počas hry sa deti učia dodržiavať pravidlá, počítať, zoskupovať, rozpoznávať tvary, čísla a písmená, rozvíjať postreh, koncentráciu a koordináciu ruka-oko, čo zvyšuje manuálnu zručnosť detí. Hra je zámienkou na rozhovor. Podnecuje tiež deti klásť otázky a rozprávať sa o vážnych témach. Je teda aj zdrojom sociálnych zručností, ako je verbálna komunikácia, zdieľanie, trpezlivosť, udržiavanie poriadku a radosť z interakcie s ostatnými.

Súprava obsahuje:
4 drevené panely s miestami pre 6 zvierat
36 drevených zvieratiek, 6 z každej farby: žltej, oranžovej, ružovej, červenej, modrej a zelenej
2 kocky: jedna so zvieratami a druhá s farbami.
Vek: 3+
Rozmery hracej dosky: 30 x 6,5 cm
Rozmery dielikov zvierat: približne 4 x 5 cm

Určenie: hra je určená pre 2-4 osoby.
Nasledujúce spôsoby hrania:
1:
Hrajte len so zvieracími kockami. Každý hráč si vezme jeden dielik pre seba. Potom hádžte kockami po jednej v smere hodinových ručičiek. Zviera označené kockou sa umiestni na svoj panel (na farbe nezáleží). Vyhráva ten, kto ako prvý dokončí panel. Ak hru hrajú len dvaja ľudia, stačí použiť 2, 3 alebo 4 sady zvierat. Ak hrajú traja hráči, môžete použiť 3, 4 alebo 5 sád. Ak hrajú 4 ľudia, použite 4, 5 alebo 6 sád.

2 Zodpovedajúce farby:
Používajte len kocky s farbami. Použite rovnaké pravidlá ako vyššie s použitím farby namiesto vzoru.

3 Zhodujte zvieratá a farby:
Hrajte s použitím oboch kociek. Každý hráč si vezme jeden dielik. Musíte hodiť dvoma kockami naraz a vybrať objekt podľa označenia. Predmet musí zodpovedať jamke na dieliku. Ak napríklad kocka so zvieratami označuje koňa a kocka s farbami označuje zeleného koňa, môžete si vziať len zeleného koňa. Ak je tento blok už použitý, ťah prepadá. Hru vyhráva hráč, ktorý ako prvý zaplní celý panel. Ak hru hrajú len dvaja ľudia, stačí použiť 2, 3 alebo 4 sady zvierat. Ak hrajú traja hráči, možno použiť 3, 4 alebo 5 sád. Ak hrajú štyria ľudia, použite 4, 5 alebo 6 sád.

4 Chytré oči:
Hrajte s kockami a všetkými zvieratami bez panelov. Hádžte vždy dvoma kockami. Po hode si hráč, ktorý nájde zodpovedajúci dielik ako prvý, vezme dielik pre seba. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac dielikov.

5 Šťastie:
Hrajte so všetkými dielikmi. Každý hráč si vezme jeden dielik. Prvý hráč potom hádže dvoma kockami naraz. Prvý hráč, ktorý nájde správnu figúrku, ju umiestni na svoju hraciu plochu. Ak sa nájdený prvok zhoduje s prvkom, ktorý sa už na doske nachádza, musí sa odhodiť. Vyhráva hráč, ktorý ako prvý zaplní svoj panel.

Kód52023
Značka
Viga
Farba
Multicolor
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Drevo
Doporučený vek
od 3 rokov