24,73 €
Na sklade Doručíme 2. 4.

Popis produktu

Náš malý kuchár bude nadšený, keď bude môcť spolu s mamou pripravovať svoje obľúbené sladkosti. Stačí nasypať ingrediencie do misky a každým otočením gombíka začne mixér pracovať. Počas hry si dieťa precvičuje manuálnu zručnosť, rozvíja manuálnu obratnosť a schopnosť tímovej práce. Je to tiež ďalšia príležitosť stráviť s dieťaťom spoločný čas, ktorého nie je nikdy dosť!

Drevený mixér s výklopným ramenom, ktoré uľahčuje vkladanie a vyberanie misky. Na hornej strane je praktická rukoväť na zdvíhanie ramena. Na bočnej strane má mixér charakteristický volič. Po otočení gombíka sa ozve zvuk. Mixér sa otáča dookola, ale dá sa aj zdvihnúť a spustiť.

Celé je to vyrobené z bukového dreva a natreté netoxickými farbami v žiarivých farbách, ktoré upútajú pozornosť a podporia hru a zároveň poskytnú veľa zábavy.

Našou prioritou je bezpečnosť detí a najvyššia kvalita hračiek, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).

Hračka je vhodná pre deti staršie ako 3 roky.

Rozmery:
D: 195 mm x V: 210 mm x Š: 110 mm

Kód52285
Značka
Viga
Farba
Multicolor
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Drevo
Doporučený vek
od 3 rokov

Dostupné aj v týchto farebných variantoch