49,62 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 13.5.

Popis produktu

Priestorové bludisko v podobe rozkošného ježka je multifunkčná hračka na ťahanie. Ježko poskytne vášmu dieťaťu hodiny zábavy plnej atrakcií. Prvou sú korálky priamo pri Ježkovom nose, ktoré možno použiť ako počítadlo. Ďalšou atrakciou sú farebné korálky rôznych tvarov a farieb, ktoré sa dajú voľne pohybovať po kovových tyčiach. V spodnej časti priestorového bludiska sa nachádza druhé dráhové bludisko, kde má batoľa za úlohu správne priradiť hlavy zvieratiek k obrázku, ktorý treba nájsť. Na zadnej strane Ježka sa nachádzajú ďalšie atrakcie: na jednej strane sú ozubené kolieska, ktoré prinesú veľa zábavy každému dieťaťu; zatiaľ čo na druhej strane sú Ježkovi kamaráti. Pod ich obrázkami sa nachádzajú pochúťky príslušného zvieratka. Ježko sa rád vydá na cestu s vaším dieťaťom - má šnúrku a kolieska s protišmykovým uzáverom.

Vaše dieťatko bude mať zo svojho nového spoločníka na prvé prechádzky radosť. Hračka podporuje rozvoj motoriky, koordináciu ruka-oko, povzbudzuje k väčšej fyzickej aktivite a stimuluje predstavivosť. Živé farby navyše povzbudia dieťa k hre a na dlhý čas zamestnajú pozornosť batoľaťa. Celá súprava je vyrobená z bukového dreva a natretá netoxickými farbami v pestrých farbách, ktoré upútajú pozornosť a podporia hru a zároveň poskytnú veľa zábavy.

Našou prioritou je bezpečnosť detí a najvyššia kvalita hračiek, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).

Táto hračka je vhodná pre deti staršie ako 12 mesiacov.

Rozmery výrobku:
D: 295 mm x Š: 320 mm x V: 265 mm

Rozmery balenia:
D: 335 mm x Š: 275 mm x V: 305 mm

Kód54624
Značka
Viga
Farba
Multicolor
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Drevo
Doporučený vek
od 12 mesiacov