7,42 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 10.5.

Popis produktu

Fľaše na materské mlieko značky Medela sú dokonalou pomôckou pri dojčení. Fľaše na materské mlieko Medela možno používať s odsávačkami materského mlieka Medela a systémom Calma, čo umožňuje odsávať, uchovávať a podávať materské mlieko pomocou tej istej fľaše. A to zase znamená, že ani kvapka vzácneho materského mlieka nepríde nazmar a vy budete mať menej práce s umývaním.

Vhodné skladovanie odsatého materského mlieka

Mnoho matiek chce mať po ruke náhradné fľaše s materským mliekom, aby zvládli prebytok aj dočasný nedostatok. Fľaše na materské mlieko Medela boli vyvinuté na bezpečné a dlhodobé skladovanie materského mlieka. Teraz si môžete odsávať materské mlieko priamo do fľaše, v ktorej ho budete skladovať a ktorou budete kŕmiť svoje dieťa. Fľaše sú vyrobené z bezpečného plastového materiálu, ktorý umožňuje zachovať prospešné vlastnosti materského mlieka, ako aj jeho bezpečné skladovanie v chladničke alebo mrazničke. Farebne označená stupnica v unciach a mililitroch uľahčuje určenie presného množstva odsatého mlieka. Fľaše sú vybavené uzávermi, ktoré zabraňujú úniku mlieka počas skladovania v chladničke alebo mrazničke alebo počas prepravy na cestách.

Fľaše na materské mlieko Medela matka-odčerpávačka mlieka
Výhody fliaš na materské mlieko Medela

Nerozbitné fľaše Medela sú dostupné v dvoch rôznych veľkostiach: 150 ml v balení po jednom alebo troch kusoch, 250 ml v balení po jednom alebo dvoch kusoch. Tieto fľaše možno používať so všetkými odsávačkami materského mlieka a cumlíkmi Medela.

Fľaše na materské mlieko sú vyrobené z materiálov bez BPA, možno ich umývať v umývačke riadu a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

  • Nepreteká - jedna fľaša na odsávanie, skladovanie,
Kódmr-x2-000085
Značka
MEDELA