5,94 €
Na dodanie do 4 dní Doručíme 10.5.

Popis produktu

Fľaša s cumlíkom Medela je dokonalým riešením na zhromažďovanie, skladovanie, prenášanie a kŕmenie odsatého materského mlieka.

Fľaše na vzácne materské mlieko

Odsávaním materského mlieka a jeho podávaním svojmu dieťaťu pomáhate jeho vývoju. Správne pripravené odsaté mlieko obsahuje všetky prirodzené vitamíny a živiny, ktoré vaše dieťa potrebuje. Ľahko použiteľné fľaše Medela, ktoré sú k dispozícii vo veľkostiach 150 ml a 250 ml, vám umožňujú odmerať presné porcie mlieka vďaka stupnici v mililitroch a unciach. Tieto praktické fľaše bez obsahu BPA sú vhodné pre všetky odsávačky materského mlieka Medela, takže môžete mlieko odsávať, uchovávať a podávať pomocou rovnakej univerzálnej fľaše.

Dojčenská fľaša je k dispozícii vo verziách so stredným a pomalým prietokom, čo vám umožní prispôsobiť fľašu Medela veku a potrebám vášho dieťaťa, keď rastie. Fľaša má cestovný uzáver, vďaka ktorému zostane cumlík čistý aj mimo domova.

Medela fľaša s cumlíkom pre matky
Výhody skladovania a kŕmenia s tou istou fľašou

Nerozbitné fľaše Medela sú dostupné v dvoch rôznych veľkostiach: 150 ml s cumlíkom s pomalým prietokom a 250 ml s cumlíkom so stredným prietokom. Náhradné cumlíky sú k dispozícii samostatne.

Fľaše na materské mlieko sú vyrobené z materiálov bez BPA, možno ich umývať v umývačke riadu a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

Fľaše možno používať so všetkými odsávačkami materského mlieka a cumlíkmi Medela.

  • Univerzálne - ideálne na odsávanie, skladovanie,
Kódmr-x2-000088
Značka
MEDELA