38,30 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 13.5.

Popis produktu

Kolotoč do postieľky s nočným svetlom, klasickou hudbou a bielym šumom.

Prvý kolotoč navrhnutý pre postieľky Chicco Next2Me. Je vhodný aj do väčšiny detských postieľok pre dievčatá a chlapcov.

Atmosféra na zaspávanie má kľúčovú úlohu pre pokojný a zdravý spánok vášho dieťaťa. Preto je dôležité vytvoriť si večerné rituály a zorganizovať ich tak, aby sa tieto rituály mohli vykonávať v pokojnom tempe. Je dôležité, aby večerné rituály postupne upokojovali a ukľudňovali všetky zmysly dieťaťa. Po kúpaní a ošetrovaní je potrebné znížiť intenzitu svetla a zmeniť intenzívne stropné svetlo na nočnú lampu. V ideálnom prípade by toto osvetlenie malo byť ešte jemnejšie. Ideálny by bol detský projektor, napríklad v podobe kolotoča nad detskou postieľkou.

Hračkový kolotoč Next2Dreams z radu Chicco First Dreams ponúka toto jemné svetlo, ako aj rad upokojujúcich zvukov v podobe klasickej hudby (Chopin, Schumann, Offenbach), ktorá po zapnutí trvá nepretržite 20 minút, alebo biely šum, ktorý deti poznajú z čias, keď ešte žili v bruchu svojich matiek. Kolotoč nad postieľkou sprevádza dieťa pri jeho večernom rituáli a ukolíše ho do uvoľneného, pokojného a mierneho spánku. Okrem toho je to prvý kolotoč do postieľky navrhnutý špeciálne na montáž na postieľky Chicco Next2Me, pričom zostáva univerzálny aj pre väčšinu drevených detských postieľok.

Štyri prívesky z mäkkej látky, bezpečné pre kontakt s dieťaťom, sa točia v rytme hudby a predstavujú známe postavičky z ostatných hračiek zo série First Dreams: obláčik, mesiac, hviezdička a medvedík.

Hlavný panel kolotoča s usmievavým mesiačikom a malou hviezdičkou sa dá z celej konštrukcie odňať a možno ho voľne namontovať na iný detský nábytok alebo kočíky.

Hračka je ideálna pre bábätká od prvých dní života, čo z nej spolu s výrazným obalom robí vynikajúcu voľbu na prvý darček pre vaše dieťatko.

Kolotoč do postieľky Chicco je k dispozícii v ružovej a modrej farbe a je vhodný pre dievčatá aj chlapcov.


.
Kódmr-x2-000482
Značka
Chicco